شیشه سکوریت
شیشه سکوریت
ویژگی های شیشه سکوریت
سکوریت کردن یک فرایند عملیات حرارتی است که بر روی شیشههای ساختمانی انجام میشود. این فرایند را میتوان بر روی شیشههای رنگی، رفلکتیو، چاپ شده یا لعاب خورده نیز انجام داد. این نوع شیشه که محصولی از شیشه پنجره، رنگی، رفلکس دار، چاپ شده یا لاکی میباشد.
در مقایسه با شیشه خام با ضخامتهای یکسان، شیشه سکوریت در مقابل شکستگی مقاومت بیشتری دارد، به صورتی که میتوان گفت مقاومت مکانیکی آن بیش از ۵ برابر میگردد. در صورت شکست شیشه، شیشه سکوریت به قطعات کوچک با لبههای صیقلی تبدیل میشود که قدرت برش بسیار کمتری نسبت به شیشه های معمولی دارند . این امر خطر صدمه را کاهش میدهد.
قیمت شیشه سکوریت
۱. کیفیت شیشه: انتخاب شیشه مورد نظر در قیمت تمام شده اهمیت زیادی دارد. از انواع شیشه می توان به شیشه کریستال، سوپر کلییر، کلییر، فلوت و شیت اشاره نمود. شیشه های سکوریت هر چقدر با کیفیت تر باشند سبزی کمتری خواهند داشت و طبیعتا قیمت بالاتری خواهند داشت. شیشه های شیت و کریستال اغلب اوقات در بازار موجود نمی باشند.
۲. رنگ شیشه: شیشه ها در انواع رنگ های مختلف تولید و به صورت جام های بزرگ به کارخانجات تولید شیشه سکوریت عرضه می گردند. از رنگ های موجود می توان به شیشه برنز، دودی، آبی، سبز و اسید شور اشاره نمود.
۳. ابعاد شیشه: شیشه های عرضه شده به کارخانجات شیشه سکوریت در ابعاد ۳۲۱*۲۲۰ به صورت استاندارد می باشد. شیشه ها با ابعاد سفارشی (بیشتر از این ابعاد) هزینه بیشتری در بر دارند.
۴. ضخامت شیشه: اصولا شیشه های سکوریت در ضخامت های ۴ الی ۱۰ میل عرضه می گردد. ضخامت های بیشتر نیز تولید شده اند اما چون پر مصرف نیستند به سختی می توان در بازار آن ها را پیدا کرد.هر چقدر ضخامت بیشتر گردد، مبلغ تولید هر متر مربع آن نیز اضافه می گردد.
۵. اشکال هندسی شیشه: اغلب شیشه های تولید شده به صورت مربع یا مستطیل می باشد، به ناچار در بعضی از پروژه ها شیشه ها می بایست به صورت الگویی و جاساز دار تولید گردد که این امر مبلغ هر متر مربع آن را اضافه می نماید.